Veiligheid
Je data blijft van jou
Privé per account
Opgeslagen berekeningen zijn alleen zichtbaar voor jou. Dit wordt afgedwongen op databaseniveau.
Versleuteld
Alle verbindingen lopen via HTTPS. Inloggen gaat via Google of e-mail met bevestiging.
Nooit verkocht
We delen of verkopen je gegevens niet aan makelaars, banken of adverteerders.
Verwijderen
Je kunt berekeningen zelf verwijderen. Wil je je hele account kwijt? Neem contact op.